Nu mogelijk online te bestellen!

Volg de stappen op de bestel-pagina.

Bestel nu online

Telefoonnummer:

Kwaliteits Slager Laan
06 - 523 560 39

Ambachtelijke Kwaliteits Slagerij en dat proef je!

Een ambachtelijk bedrijf waar u producten met een authentieke smaak en een duidelijke achtergrond kunt vinden. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige, bijzondere assortiment. Op een traditionele manier wordt het vlees afgehangen, waardoor het zachter en smaakvoller wordt. In de loop der jaren is het aanbod steeds ruimer geworden en ligt de nadruk meer en meer op exclusieve en delicate producten.

Nieuw! Online vlees bestellen via DeOnlineSlager.nl

Groot assortiment vlees paketten, speciaal vlees voor in de keuken of op de BBQ kunt u nu bestellen via onze nieuwe webshop: https://deonlineslager.nl

Nederlands kampioen ossenworst in natuurdarm

Door vlees magazine zijn wij uitgeroepen tot rubriekswinnaar op de VAS 2016. De jury gaf aan dat het niveau van de vakwedstrijden ongekend hoog was. Ze hebben tijdens de keuringsdagen genoten van alle mooie én lekkere producten. Het aantal inzendingen van de vakwedstrijden was met 1304 ingezonden producten een evenaring van de hoeveelheid beoordeelde producten tijdens de vorige editie van de vakwedstrijden.


 

De grootste mobiele BBQ smoker van Nederland

Slagerij Laan heeft als enige in Nederland een unieke mobiele BBQ smoker. De smoker kan ingezet worden voor braderiën, evenementen en grote bedrijfsfeesten.Met een capaciteit van 1200 hamburgers of 12 speenbiggen per keer is geen evenenement te groot.
In 2015 stonden wij op de 3e smaakmarkt van Wijk aan Zee. Onderstaand een video impressie van de smaakmarkt.Bekijk hier alle foto's van onze unieke BBQ smoker.

Heeft u interesse? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.Nieuw! Online vlees bestellen via DeOnlineSlager.nl

 

Groot assortiment vlees paketten, speciaal vlees voor in de keuken of op de BBQ kunt u nu bestellen via onze nieuwe webshop: https://deonlineslager.nl


Uitgebreid assortiment voor de BBQ, Gourmet en Fondu

Kwaliteits slagerij  Laan heeft een zeer uitgebreid assortiment vlees; wild, gevogelte, rund, varken en andere vleessoorten. Ook kunt u bij ons terecht voor sauzen, salades en complete schotels. Bekijk de bestel-pagina voor ons (online) aanbod. 

Alles Vers afgesneden

Een ambachtelijk bedrijf waar u producten met een authentieke smaak en een duidelijke achtergrond kunt vinden.